Ook de B1 is kampioen! Zaterdagavond pakte de ploeg in een volle en enthousiaste sporthal de titel door het Friese Udiros met 10-5 te verslaan. Van harte gefeliciteerd!

De kampioenen (foto Koop Steenbergen)

De B1 speelde een echte kampioenswedstrijd. Er was heel veel publiek en met trommels en gezang ontstond er een geweldige sfeer. Ook de tegenstander werkte prima mee aan de spanning van een kampioenswedstrijd. Udiros was niet plan iets cadeau te geven en tot 3-3 ging de stand gelijk op. Pas in het tweede deel van de 1ste helft kon ZKC B1 een gaatje slaan. De ruststand was 6-4.

In de tweede helft bleef het verschil aanvankelijk 2 of 3 doelpunten. Pas in het laatste kwartier toen ZKC op een voorsprong kwam van 4 doelpunten, nam de spanning af. De eindstand werd 10-5 en de huldiging kon beginnen!