Beste leden, ouder(s), trainers en coaches, 
 
De Jeugd Technische Commissie is de afgelopen periode bezig geweest met het samenstellen van de teams voor na de zomer. Via de mailzijn jullie op de hoogte gebracht van de teamindeling (of klik hier om de indeling te bekijken).
 
Op dinsdag 27 augustus zullen de eerste trainingen voor de jeugd weer starten. Als een trainer een week eerder wil starten, zal dat zo snel mogelijk worden gecommuniceerd. De trainingstijden zullen tijdig bekendgemaakt worden. De eerste competitiedag is zaterdag 7 september. Om het seizoen feestelijk te openen, organiseren we op 31 augustus een spetterende seizoensopening! Er wordt achter de schermen nog hard gewerkt om voor ieder team ook een oefenwedstrijd te organiseren.
We zijn nog op zoek naar leden en ouders die na de zomer wellicht een jeugdteam willen begeleiden, maar alsnog zitten we niet ruim qua bezetting. Zou jij het leuk vinden om één van de vacatures in te vullen of op een andere manier willen bijdragen? 
 
Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Mocht je naar aanleiding van de huidige teamindeling vragen of opmerkingen hebben, mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd er rekening mee dat reacties door de vakantieperiode soms even op zich laten wachten.
 
We wensen iedereen een goede zomer en een hele fijne vakantie! 
 
Sportieve groet, De Jeugd Technische Commissie,
Anouk Spijker
Elske Oord
Esmee Hoorn
Melissa Rijstenberg
Wietse Waninge