Het G-korfbal is officieel van start gegaan!

Op de woensdagen 31 januari 14 februari zijn de allereerste open trainingen van het G-korfbal bij ZKC georganiseerd. Tijdens deze dagen heeft een enthousiaste groep van ongeveer 12 deelnemers de kans gekregen om de wereld van korfbal te ontdekken. Vanaf dit moment is er elke woensdagavond van 18:30 – 19:15 training voor deze gedreven groep. Tijdens deze trainingen leren de deelnemers verschillende trucjes, scoren en samenspelen. Ken jij iemand die lid wilt worden? Aanmelden kan via deze link.

Vaste trainers

Voor het begeleiden van deze groep zijn wij nog opzoek naar vaste trainers of begeleiders die ons willen helpen. Ben jij geïnteresseerd en kan jij de woensdagavond vaak helpen? Neem dan contact op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Leon Vos: 06-31514322.

Gasttrainer

Lijkt het jou leuk om te helpen met het G-korfbal, maar komt woensdagavond je vaak niet uit? Wordt dan lid van deze groepsapp door de QR code te scannen. Er zijn momenten waarop ons vaste team extra ondersteuning nodig heeft om iedereen te kunnen begeleiden. Jouw hulp zou dan belangrijk zijn.