De afgelopen jaren hebben Roelina Rijstenberg en Loes Versteegh ons wedstrijdsecretariaat uitgevoerd. Roelina deed de jeugdwedstrijden en Loes die van de senioren. Na vele jaren deze taak te hebben uitgevoerd heeft Roelina besloten hier per 1 januari a.s. mee te stoppen.

We zoeken daarom een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Een taak die volledig achter de computer kan worden uitgevoerd. Aan het begin van het seizoen vraagt dit de meeste tijd: Dan moeten de thuiswedstrijden worden ingepland. De uitwedstrijden doet de ontvangende ploeg uiteraard. Tijdens de competitie is het voornamelijk wedstrijdwijzigingen die je moet inplannen. Normaal gesproken vergt deze taak 30 tot 60 minuten per week.

Wil je wat meer informatie over de werkzaamheden, neem dan contact op met Roelina of Loes. We zouden heel blij zijn als we per 1 januari een nieuwe wedstrijdsecretaris zouden kunnen verwelkomen. Zowel seniorleden als ouders van leden zijn zeer welkom. Heb je belangstelling, geef dit aan bij Manouk Kuiper of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.