Zoals we allemaal weten mogen we weer spelen en ook nog met publiek!  

Dinsdagavond hoorden  we dit officieel en nu zaterdag vinden de eerste wedstrijden al weer plaats. Dat maakt dat allerlei zaken snel geregeld moeten worden en soms op het laatste moment ook nog weer wijzigen . Houd daarom de komende tijd de e-mail en de berichten in de whats-app groepen goed in de gaten.

Komend weekend mogen de jeugdteams alweer spelen. De competities voor hen starten met de wedstrijden zoals die aan het begin van het seizoen al gepland waren voor dit weekend en gaan daarna  ook volgens het oorspronkelijke programma verder. Ook voor de Midweek geldt dat ze vanaf  volgende week weer volgens het oorspronkelijke programma verder gaat.

Voor de senioren (ZKC’19 1, 2, 3 en 4) maakt het KNKV een nieuwe indeling. De poules bestaan dan uit 4 teams en deze teams spelen een volledige competitie. De indeling en het programma worden deze week  bekend genaakt. De wedstrijden starten in het weekend van 5 en 6 februari.

We mogen dus weer sporten en de wedstrijden zijn weer toegankelijk voor publiek. Maar wel met voorwaarden .  Een paar belangrijke voorwaarden staan hieronder . Kijk voor een volledig overzicht op de site van het NOC*NSF

  • In de sporthal is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er wordt alleen een uitzondering gemaakt voor mensen die een functie voor de sport vervullen (denk dan aan trainers, coaches, leiders en vrijwilligers).
  • Iedereen houdt zoveel mogelijk 1,5 afstand (behalve tijdens het sporten uiteraard).
  • Het publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht bij verplaatsing.