Iedere week kiezen wij een Speler van de Week. Iemand die veel heeft gescoord, ontzettend goed heeft verdedigd of omdat hij/zij er op een andere manier uitsprong. Deze week is dat Owen Bosscher.

Op zaterdag 18 december moest ZKC’19 E3 een wedstrijd spelen tegen Meko’74 E1. Onze E3 wist met een monster uitslag te winnen, namelijk 28-0! Een super score, maar de trainers van de E3 vonden één iemand eruit springen en dat was Owen Bosscher. Owen is nog maar kort lid van ZKC’19, maar wist tijdens afgelopen wedstrijd zijn eerste 2 doelpunten te scoren. Dat we vinden super om te horen, dus een meer dan terechte nominatie!

Owen, gefeliciteerd: Speler van de Week! Je eerste 2 doelpunten, wat goed! Hoe ging de vorige wedstrijd en kun je vertellen hoe het jou is gelukt om twee doelpunten te scoren?

Normaal gesproken ben ik altijd heel erg van het verdedigen, maar deze keer wilde ik ook heel graag scoren en dat is gelukt!

Je zit nog niet heel lang op korfbal. Waarom ben je op korfbal gegaan en hoe vind je het tot nu toe?

Na het behalen van mijn zwemdiploma’s wilde ik graag op een teamsport. Ik heb een aantal keer op proef gevoetbald en een aantal keer mocht ik met ZKC meetrainen. Dit vond ik zo leuk dat ik lid ben geworden. En ik vind korfbal nog steeds heel erg leuk om te doen! Tijdens het buitenseizoen van 2021 hebben we een aantal keer gewonnen, maar ook een aantal keer verloren. Tot nu toe hebben we in de zaal alleen maar gewonnen, dat is echt super cool!

We zagen een geweldige uitslag van jouw team: 28-0! Waardoor hebben jullie zoveel kunnen scoren?

Als team spelen we denk ik heel erg goed samen en kreeg iedereen de kans om uiteindelijk te scoren.

En je zit dus in ZKC’19 E3. Wat vind je van je team?

E3 is een heel leuk team en ik vind het altijd leuk om met elkaar te trainen en wedstrijden te spelen.

Tot slot, waar wil je nog beter in worden op korfbalgebied en waarom?

Dit was de eerste wedstrijd waarin ik twee keer heb gescoord. In het scoren wil ik graag beter worden, want dat is super leuk als het lukt!

Owen, heel erg bedankt voor het beantwoorden van deze vragen! We hopen dat je nog lang bij ZKC’19 blijft en veel doelpunten blijft scoren!

   Wil je nou ook iemand opgeven voor Speler van de Week?

   Je kunt op elke zaterdag een bericht sturen naar

   Lina (06-50455920) of Janice (06-10545931)!