Beste allemaal, Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat de coronaregels weer zijn aangescherpt. Helaas heeft dit ook voor onze trainingen en wedstrijden gevolgen. Voor de trainingen zullen alle spelers boven de 18 jaar door hun trainer op het coronatoegangsbewijs gecontroleerd worden. Zorg er dus voor dat je elke training je mobiel met QR-code (of een papieren bewijs) en je legitimatiebewijs bij je hebt. (Ook al kennen wij elkaar, voor als we een externe controle krijgen is het alsnog noodzakelijk dat iedereen zich kan legitimeren)

De trainers (en andere vrijwilligers of mensen in functie) hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Wanneer de trainers na de training zelf gaan sporten, moeten zij echter wel weer gecontroleerd worden. Voor de teams zonder trainer zal een persoon worden aangesteld om de check uit te voeren.

Voor de wedstrijden zijn wij nog in overleg met de gemeente om dit zo praktisch mogelijk in te vullen. Hiervoor zullen we volgend weekend de regels definitief maken. Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, kun je Margriet hiervoor berichten (0681084286 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vriendelijke groet, het bestuur