Afgelopen zaterdag zijn er verschillende toernooitjes georganiseerd voor de jeugd. Wat een mooi gezicht om iedereen weer zo bezig te zien!

In de ochtend werd er afgetrapt door de F'jes & E'tjes. 20 kinderen streden in 4 wedstrijden individueel voor een podiumplek. Na elke wedstrijd werden de teams opnieuw gemixt en er werd geëindigd met een schotspel. Met 10 punten was Tijn de overduidelijke winnaar. De strijd om plek 2/3 was daarentegen uiterst spannend. Harjan, Julin en Esmee hadden evenveel punten behaald, dus streden met elkaar in een 'shoot-out'. Esmee bemachtigde uiteindelijk de 2e plek en Harjan de 3e.

In de middag waren de D's en later de C's aan de beurt. De middag stond ik het teken van plezier en lekker weer wat wedstrijden spelen in een andere setting. De teams werden gemixt, de coaches vezorgden de teams van tips en de wedstrijden stonden onder leiding van een echte scheids. Er werden mooie aanvallen neergezet en de inzet was top!

Zolang er nog geen competitie kan worden gespeeld, zullen we kijken of we op deze manier toch wat bezig kunnen blijven. Zodra er datums bekend zijn, volgt bericht uiteraard via groepsapps, weekbericht en de site.