De activiteitencommissie heeft vele activiteiten moeten afzeggen afgelopen jaar, maar wilde toch nog wat doen voor de jeugd. En zo ontstond het idee: een online bingo. 

De opgaves stroomden binnen en de organisatie (Marlieke, Lina, Larissa, Hieke en Janice) waren druk bezig met prijzen verzinnen en inkopen. Ook Erik-Jan was gestrikt voor het technische gedeelte. 

En toen was daar dan zaterdag 21 november. De bingo ging van start. In het begin waren er nog even met opstartprobleempjes, maar Erik-Jan had deze snel opgelost. Organisatoren Hieke en Janice praatten de bingo bij elkaar. Bij een bingo werd er naar hun gebeld, waarnaar de bingo achter de schermen werd gecheckt door Lina. Vervolgens werden de prijzen bezorgd door Larissa en Wolfie. Bij de prijs voor volle kaart elke ronde werd er zelfs even live overgeschakeld naar de winnaar! Hartstikke leuk!

Uiteindelijk kwam Yordin als super winnaar uit de bus. Hij won een sportshirt van Hummel en een training voor zijn team door 3 selectie spelers naar keuze! Super gaaf. Veel plezier ermee Yordin en E2! 

Als organisatie willen we alle kinderen bedanken voor het meedoen. Natuurlijk ook de ouders die gezellig meededen met de kids. En uiteraard Erik-Jan, want zonder hem was het ons nooit gelukt.

aaa