Onze jaarlijkse ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op donderdag 19 november, aanvang 20.00 uur. Door de corona maatregelen zal deze vergadering dit jaar digitaal zijn. Via streaming is deze vergadering te volgen. De vergadering kent om die reden dan ook alleen de formele agendapunten.

Leden en ouders van jeugdleden kunnen bij de vergadering aanwezig zijn door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . In de week voor de vergadering ontvangen de aanmelders een link die hen toegang geeft tot de digitale vergadering. Vragen voor de rondvraag kunnen via hetzelfde mailadres vooraf worden ingestuurd. Tijdens de digitale vergadering is er uiteraard ook de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen.

De agenda en het verslag van de vorige ledenvergadering is verzonden naar alle leden en ouders. Tijdens de vergadering wordt een overzicht gegeven van onze jaarcijfers van het seizoen 2019-2020.

Het is op deze manier een vreemde en wat betreft vormgeving unieke jaarvergadering, maar jullie begrijpen dat dit door de omstandigheden niet anders kan.

Bestuur ZKC’19