Waar we normaal altijd het seizoen afsluiten met een super gezellig kamp, was daar voor de zomer geen kans voor. Corona zorgde ervoor dat alle wedstrijden werden afgelast en ook ZKC Got Talent, de Paasactiviteit, de afsluitende BBQ en het ZKC Kamp gingen niet door. Daarom vonden we dat de jeugd van ZKC nog iets te goed had. Op zaterdag 29 augustus werd alle jeugd, van Kangeroes tot en met de C’s, uitgenodigd voor een spetterende seizoens-opening. Thema: The ZKC Olympics.

Alle 56 aanwezige kinderen werden ingedeeld in teams: Estland, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland, Finland, Duitsland, Zweden of Tsjechië. Net zoals de echte Olympische Spelen, was er nu ook een vlaggenoptocht. In de vorm van een zeskamp, gingen alle landen de strijd met elkaar aan. Laten zien hoe snel je was bij de hindernisbaan, samenwerken bij de wereldballen of het handen- en voetenspel, lekker vies worden bij het ei-koppen, flexibel zijn bij mega-twister en misschien wel het spectaculairste: klimmen en klauteren op de stormbaan.

                

De ochtend werd afgesloten met een broodje knakworst, gevolgd door de prijsuitreiking. Iedereen ging naar huis met een sleutelhanger van ZKC’19, maar de winnaars van deze dag kregen nog een extra prijs. Uiteindelijk bleek Team Estland oppermachtig deze ochtend en werden als winnaars gekroond. Het was een geslaagde ochtend. De organisatie hoopt dat alle kinderen het net zo leuk vonden als wij. Daarnaast willen we ook iedereen bedanken die heeft geholpen! 


Voor meer foto’s klik hier!