Playbackshow terug van weggeweest. 

Na jaren van afwezigheid was er zaterdag eindelijk weer een playbackshow. Dit keer georganiseerd door ZKC'19 2. Het werd een gezellig avond, waar veel publiek op af kwam. Niet alleen ouders, maar ook opa's en oma's kwamen kijken naar de optredens.
De avond werd op een geweldige wijze geopend door onze presentatoren Jer en Ger. Helemaal vanuit het Tonckenshuis kwamen zij langs om de boel aan elkaar te praten. 
De jongste jeugd (F t/m D) begonnen deze avond met 6 acts. Alle 6 waren het goed ingestudeerde acts. Uiteindelijk koos de jury, bestaande uit Alja Kruit, Geert Wemmenhove en Esmee Hoorn, voor de vier dames van de E2. Liz, Heleen, Elin en Lisanne hadden gekozen voor een liedje uit het junior songfestival, van 4Life, You will know my name. Een goede act, met prima playback en mooie passende kleding bracht hen naar de winst. 
 

Na een grote pauze, waarin onze presentatoren weer terug moesten naar het Tonckenshuis, werden deze vervangen door de scheids en zijn assistent. 
We waren beland in de wedstrijd ZKC tegen de rest. Nu was het de beurt aan de oudere jeugd en senioren. Ook zij gingen met 6 acts de strijd aan om de winst. De jury had deze keer meer moeite met een winnaar uitkiezen en koos ervoor om een 1e, 2e, en gedeelde 3e plaats uit te reiken. 
 

De eerste plaats was voor de act van Marije en Margriet met, een lied van Veldhuis & Kemper, Volkomen Kut. Deze twee meiden maakten er echt een show van en hadden verschillende attributen meegenomen. Ook het acteerwerk was prachtig om te zien. 
 


De avond werd afgesloten met muziek en dans. Namens de organisatie nogmaals dank aan de vrijwilligers die deze avond mede tot een succes hebben gebracht.
(zie voor meer foto's onze Facebook pagina)